ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Δυναμικό ξεκίνημα Γκουντενούδη στην Παιονία.

ISXIRI PAIONIA_14_0.jpgΠαρουσία πλήθους δημοτών που κατέκλεισαν το Κέντρο Πολιτισμού του Πολυκάστρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης παρουσίασε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Συνδυασμού του που ονομάζεται «Παιονία Ισχυρή». Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου ανάγκασε τους διοργανωτές να τοποθετήσουν ηχεία και στον αύλειο χώρο του Κέντρου με τους δημότες έξω να ξεπερνούν τους 300!
Ο κ. Γκουντενούδης, παρουσίασε το πλαίσιο αρχών και φιλοσοφίας του Συνδυασμού του,
δίνοντας το στίγμα της διοίκησης που θα ακολουθήσει ζητώντας την εμπιστοσύνη των Δημοτών της Παιονίας ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός σε αυτούς που κακοπροαίρετα όπως τόνισε δημουργούν εντυπώσεις προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο-μαύρο ως προς το πρόσωπο του και την εντιμότητα του.
Ενωτικός, περιεκτικός, ειλικρινής καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές, πραγματοποιώντας δυναμικό ξεκίνημα και έχοντας πολλές και ξεχωριστές παρουσίας στην πρώτη εκδήλωση της Παιονίας.
Πρωτότυπο και συμβολικό το λογότυπο του Συνδυασμού του που αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά χρωματισμένα τετράγωνα που συμβολίζουν την γη και τα προϊόντας της Παιονίας αλλά και το «Π» που ενώνει όπως είπε.
Την εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης της Δημοτικής Παράταξης «Παιονία Ισχυρή» τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κ.Μ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Γιώργος Θεοδωρίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Δ. Ψωμιάδης και Ευθ. Φωτόπουλος, Πέλλας Γ. Ανδρίτσος, Κιλκίς Π. Θωμαίδης, Αν. Βεργίδης,  Χρ. Ανθρακίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Κιλκίς Αν. Μανουσαρίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Γ. Πολυχρονίδης (Αξιούπολης), Στ. Παπαπαναγιώτου (Γουμένισσας), Ευμ. Κουρτζανίδης (Ευρωπού), Γ. Δαμιανίδης, Τ. Τατσίδης και Δημ. Σμυδάκης (Πολυκάστρου), Αθ. Ρουσσόπουλος (Γαλλικού), Δ. Σισμανίδης (Πικρολίμνης), πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παιονίας, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου