ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Κ.Σιωνίδης σε Άγιο Πέτρο, Μεσιά, Τούμπα, Κούπα, Σκρα και Φανό.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης , το βράδυ της Κυριακής 11.5.2014, μάγεψε το ακροατήριο του, στον  Άγιο Πέτρο. Ομιλία γεμάτη  πάθος και επιχειρήματα, συγκροτημένο σχέδιο και προτάσεις. Μετά το τέλος της ομιλίας, ο κ. Σιωνίδης δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από τους κατοίκους και τους συνεργάτες του για την συγκλονιστική εμφάνιση.
Νωρίτερα παρουσίασε τη προγραμματική του δέσμευση στους κατοίκους της Μεσιάς. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα θέματα που αφορούν τον οικισμό, εστιάζοντας κυρίως στις υποδομές.
Στην Τούμπα

Στη διεκδίκηση για το δημοτικό σχολείο της Τούμπας αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας  Σιωνίδης την Κυριακή 11.5.2014., το απόγευμα στην ομιλία του στην Τούμπα.
Ο κ. Σιωνίδης ανέφερε  για  το θέμα του σχολείου: «Ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι του σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων  Τούμπας και  Γοργόπης κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να μείνουν τα σχολεία ανοικτά. Ανατρέψαμε την  απόφαση και σήμερα έχουμε πετύχει   διετή αναστολή. Δεν θα σταματήσουμε έως ότου πετύχουμε οριστική απόφαση λειτουργίας για τα δύο σχολεία.»
Οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή τη προγραμματική δέσμευση του κ. Σιωνίδη  για την περίοδο 2014-2019 και τα ειδικά θέματα   για  το οικισμό.
Σε Κούπα, Σκρα και Φανό 
Συνοδευόμενος από συνεργάτες του παρουσίασε την προγραμματική του θέση  για την πενταετία 2014-2019 και έκανε ειδικές αναφορές στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του κάθε χωριού.
Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου