ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΚΚΕ: Τ. Βασιλακάκης στην Παιονία.

Ο Τάσος Βασιλακάκης, πολιτικός μηχανικός – εργαζόμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας που θα στηρίξει το ΚΚΕ.
Το όνομα του κ. Βασιλακάκη, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και μέλος του ΤΕΕ, ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, για την παρουσίαση των υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που θα στηρίξει το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Θυμίζουμε ότι στο Δήμο Κιλκίς θα στηριχθεί ο Γιάννης Φαχουρίδης, αρχιτέκτονας, δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, μέλος του ΔΣ Αρχιτεκτόνων Ν. Κιλκίς, ενώ ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Κώστας Χαλίτσιος, φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Κιλκίς.
Ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας θα στηριχθεί ο Γιάννης Ζιώγας, πανεπιστημιακός, περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας στις προηγούμενες εκλογές, Ακίνδυνος Οργατζής, θα είναι αυτή τη φορά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Ζιώγα.
Πηγή: http://www.kilkis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου