ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ο Χρήστος Γκουντενούδης νέος Δήμαρχος Παιονίας.

Η δήλωση του νέου Δημάρχου έχει ως εξής:
"Οι δημότες της Παιονίας έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο Δημοτικό μας Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ και παράλληλα έδωσαν στον τόπο μας την ευκαιρία που του αξίζει για να πάμε μπροστά. Οι δημότες μας άνοιξαν το δρόμο για μια νέα εποχή στο Δήμο Παιονίας, με περισσότερη αξιοπιστία, διαφάνεια και δικαιοσύνη, για έναν Δήμο ανοιχτό, με κύρια γνωρίσματα τη συμμετοχή του δημότη, τη διαβούλευση και την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής μας. 
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς όλους τους δημότες της Παιονίας για την ολόθερμη υποστήριξή τους. Ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, συμπορευθήκαμε μαζί και πετύχαμε μαζί. Το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης μας βρίσκει όλους ενωμένους και δυνατούς. Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. 
Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι Δήμαρχος για όλους. Μαζί με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και όλα τα στελέχη της ''Παιονίας Ισχυρής'', τους οποίους συγχαίρω όλους για την αξιοσύνη τους και για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν, θα επιδιώξουμε τη νέα πενταετία διάλογο και συνεργασία για το καλό και το συμφέρον του τόπου μας. Η Παιονία έχει γίνει πλέον Ισχυρή''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου