ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Ένα βήμα πριν την τελική αναμέτρηση.

Στις 18 Μαΐου 2014 οι δημότες του Δήμου Παιονίας επέλεξαν τους συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία στο δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας. Η ακριβής σύνθεση του δημοτικού Συμβουλίου βέβαια, εξαρτάται από τις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Μαΐου 2014, κατά τις οποίες θα προκύψει και ο συνδυασμός που θα κόψει πρώτος το νήμα.
Για τη Δημοτική Ενότητα (Δ.Ε.) Γουμένισσας, βάσει ανεπίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων, οι συντοπίτες μας επέλεξαν σε εκλόγιμη θέση, τους παρακάτω κατά σειρά κατάταξης υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στους δύο πρώτους σε ποσοστό συνδυασμούς:
Συνδυασμός Παιονία Ισχυρή, Χρήστος Γκουντενούδης:
Αθανάσιος Τζούρτζος, Ιωάννης Αλίρης, Ελένη Δούμου, Αντώνιος Σαμαράς
Συνδυασμός Παιονία της Προόδου, Κώστας Σιωνίδης:
Νικόλαος Καπουτζής, Χρήστος Τσιμερίκας, Αστέριος Τάτσης, Μαρία Παλάνη
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Γουμένισσας στο νέο δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας θα είναι 6, από
τους συνολικά 27. Ο πλειοψηφών συνδυασμός προβλέπεται να απαρτίζεται από 16 συμβούλους του (μέγιστος αριθμός) στο νέο δημοτικό Συμβούλιο.
Συγκεκριμένα στο πρώτο γύρο, οι τρεις πρώτοι συνδυασμοί έλαβαν κατά σειρά κατάταξης 6, 5 και 3 έδρες αντίστοιχα. Για την επόμενη Κυριακή απομένουν ακόμη 13 έδρες, οι οποίες θα κατανεμηθούν ως εξής στους δύο πρώτους συνδυασμούς: 10 ή 11 έδρες στο νικητή και 3 ή 2 έδρες αντίστοιχα στον ηττημένο συνδυασμό.
Συνεπώς, στην ομάδα των 16 συμβούλων του πλειοψηφούντος συνδυασμού θα υπάρχουν υποχρεωτικά οι πρώτοι τέσσερις σε ψήφους προτίμησης δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Γουμένισσας. Επίσης, καθώς η κ. Συμεωνίδου καταλαμβάνει συνολικά 3 έδρες, σχεδόν βέβαια χωρίς σύμβουλο της Δ.Ε. Γουμένισσας, λόγω των σταυρών προτίμησης του πρώτου γύρου, ο ηττημένος συνδυασμός της Κυριακής, θα έχει στην ομάδα των δικών του δημοτικών συμβούλων στο νέο δημοτικό Συμβούλιο, υποχρεωτικά τους δύο πρώτους συμβούλους σε ψήφους προτίμησης της Δ.Ε. Γουμένισσας.
Οποιεσδήποτε άλλες φημολογίες είναι άτοπες, αποσκοπούν σε δημιουργία εντυπώσεων υπέρ του ενός ή του άλλου συνδυασμού και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η Πρωτοβουλία Δημοτών του πρώην Δήμου Γουμένισσας απευθύνεται προς όλους τους συντοπίτες μας, ιδιαιτέρως σε όσους ψήφισαν στις 18 Μαΐου το συνδυασμό της κ. Συμεωνίδου, να αναλογιστούν πριν την κρίσιμη ψηφοφορία της 25 Μαΐου, ποιος συνδυασμός έχει τους καταλληλότερους τέσσερις υποψήφιους συμβούλους.
Συμβούλους υπεύθυνους, που φημίζονται για την εργατικότητά τους ώστε να μπορούν να επιλύσουν τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματά μας.
Συμβούλους με ήθος ώστε να μην υπάρχει ανάγκη αξιοποίησης γνωριμιών και δοσοληψιών για τα «αυτονόητα».
Συμβούλους που θα είναι σε θέση, ενωμένοι και χωρίς προσωπικές βλέψεις, να διεκδικήσουν έργα υποδομής και πνοής για την περιοχή μας.
Συμβούλους που θα έχουν το σθένος να προωθήσουν με κάθε μέσο την επόμενη πενταετία, όλες τις δεσμεύσεις που αμφότεροι οι δύο συνδυασμοί έχουν προεκλογικά εξαγγείλει για τη Δ.Ε.Γουμένισσας ώστε να δούμε συγκεκριμένα έργα και να μην παραμείνουμε μόνο στις υποσχέσεις.
Πρωτοβουλία Δημοτών πρώην Δήμου Γουμένισσας

1 σχόλιο:

  1. Γουμενισσιώτης25 Μαΐου 2014 - 1:21 μ.μ.

    Ευχαριστούμε την Πρωτοβουλία που μπήκε στον κόπο να μας αναλύσει τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 18.5.Βλέποντας τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών Συμβούλων που βρίσκονται σε εκλόγιμη θέση, νομίζουμε πως για κάθε Γουμενισσιώτη δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση απ” το να ψηφίσει το συνδυασμό του Χ.Γκουντενούδη.Όχι επειδή ελπίζουμε ως Γουμένισσα σε κάτι καλύτερο, αλλά για έναν και μόνο απλό λόγο: Είναι βέβαιο, πως με τους Γ.Αλίρη και Α.Τζούρτζο σε υπεύθυνες θέσεις στη νέα διοίκηση του Δήμου, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Δήμαρχο να περνάει ανενόχλητος ακόμη και τα πιο απεχθή μέτρα, όπως έκανε στη θητεία του ο κ.Λαπόρδας, με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο οικονομικών Κ.Σιωνίδη. Θυμίζουμε τις καταστροφικές αυξήσεις των διαφόρων τελών για μας τους Γουμενισσιώτες (δημοτικά, νερό, κοιμητήρια) από την προηγούμενη δημοτική Αρχή. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως κύριο μέλημα απ” εδώ και πέρα θα είναι να μείνουμε τουλάχιστον στο «σημείο» που βρισκόμαστε και από κει και πέρα, ό,τι καλό προκύψει θα είναι ευπρόσδεκτο. Δυστυχώς με το συνδυασμό του λογιστή κ. Σιωνίδη, οι συνθήκες για όλους μας συνεχώς θα χειροτερεύουν, καθώς θα ισχύει πάντα η λογιστική εξίσωση: Έχω ελλείμματα – αυξάνω τα τέλη του Δήμου. Αυτό κ. Σιωνίδη δεν είναι πολιτική και οι μελλοντικές σας υποσχέσεις δεν πείθουν. Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σας μέχρι σήμερα. Μη μας στερείτε όμως την ελπίδα για κάτι καλύτερο στην επόμενη πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή