ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Αλίρης: Άδικες οι αναφορές σας κ. Καπουτζή.


Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Γιάννη Αλίρη προκάλεσε η αναφορά του ιατρού κ. Καπουτζή πως ο κ. Σιωνίδης συνέβαλε ώστε το Νοσοκομείο Γουμένισσας να συνεχίσει την ωφέλιμη λειτουργία του με την Μονάδα χρονίων παθήσεων. Χαρακτηρίζει την αναφορά άδικη για μια σειρά από πρόσωπα και φορείς που έδωσαν πραγματικό αγώνα για το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Παιονίας.
 
Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

Την στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδη, εξέφρασε με ανακοίνωση του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ο γνωστός Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής Γουμένισσας κ. Καπουτζής.
Στην προσπάθεια να πει κάτι για την επιλογή του μεταξύ άλλων γράφει:
«Εκτιμώ επίσης την ουσιαστική του συμβολή στην υπόθεση της Υγείας στην περιοχή μας. Οι θετικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο μας, η διασφάλιση ότι στη Γουμένισσα θα συνεχίσει να λειτουργεί μια ωφέλιμη Νοσοκομειακή μονάδα με πλήρη Χειρουργική κλινική, Παθολογική κλινική και Μονάδα χρόνιων παθήσεων, οφείλεται και στην επιμονή του».
Δεν θα σχολιάσω αν το παραπάνω κείμενο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το βέβαιο όμως είναι ότι αδικεί πολλούς άλλους.
Αδικεί το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη, τον Δήμαρχο κ. Λαπόρδα, τους γιατρούς, τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας. Τον κάθε πολίτη που ανταποκρίθηκε στα καλέσματα για κινητοποιήσεις, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της Π.Ε. Κιλκίς που με καλύψεις, ρεπορτάζ και προτάσεις βοήθησε να αναδεχθεί το θέμα.
Αγνοεί την ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γεωργαντά, καθώς και τις παρεμβάσεις των κ. Παραστατίδη και κ. Αγαθοπούλου.
Επίσης, μεγάλη αδικημένη είναι η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας που ανέλαβε πρωτοβουλίες, πίεσε καταστάσεις, προκάλεσε συσκέψεις με θεσμικούς παράγοντες, έκανε συγκεντρώσεις και εκπρόσωπός της επισκέφτηκε τον Υπουργό Υγείας για τα θέματα του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας.
Τέτοιες αναφορές αγαπητέ κ. Καπουτζή πρέπει να είναι τουλάχιστον δίκαιες.

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γουμένισσας
Ιωάννης Αλίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου