ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η Σόνια Συμεωνίδου στην Ποντοηράκλεια.

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στην επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας Σόνιας Συμεωνίδου – Νούλα στην Ποντοηράκλεια το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαίου, κατά τη διάρκεια περιοδείας της επικεφαλής της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με στελέχη του συνδυασμού στα χωριά Κορώνα, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Πλατανιά με τελικό προορισμό  την Ποντοηράκλεια.
Η συνάντηση εξελίχθηκε λόγω του όγκου των κατοίκων που συμμετείχαν, σε προεκλογική ομιλία της κ. Συμεωνίδου που, συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη των δημοτών, ευχαρίστησε πολλές φορές για τη στήριξη που παρέχει ο ακριτικός – συνοριακός τομέας του Δήμου  στο πρόσωπό της.
«Είμαστε εδώ για δώσουμε πρόσωπο με πρόσωπο την υπόσχεση πως όσα λέμε προεκλογικά θα αποτελούν την πυξίδα της δημοτικής μας αρχής. Δεν χτίζουμε πολιτικές καριέρες, δεν επιδιώκουμε τίποτε προσωπικό. Η αγάπη στον τόπο μας οδηγεί τη σκέψη και τις πράξεις μας.  Δοκιμαστήκαμε  στον στίβο της ζωής, είμαι η Σόνια που γνωρίζετε εδώ και χρόνια. 
Ως Δήμαρχος Παιονίας θα είμαι και πάλι η Σόνια που ξέρετε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς φιλοδοξίες που υπερβαίνουν τον τόπο μου.» δήλωσε η κ. Συμεωνίδου που ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού σε όλους τους τομείς και άκουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα και προβλήματα που έθεσαν οι Ποντοηρακλειώτες.

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν και στα χωριά Ειρηνικό, Μεταμόρφωση Κορώνα, και Πλατανιά.

Το πρωί της Κυριακής η κ. Συμεωνίδου παρέστη και συμμετείχε τις εκδηλώσεις  μνήμης για το ολοκαύτωμα – ολική καταστροφή του ορεινού χωριού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 4 Μαίου 1944. Την ίδια ημέρα παρέστη και στα εγκαίνια του Μουσείου Τοπικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, έργο που έφεραν σε πέρας «ΟΙ Αρμάνες» των Λιβαδίων.
Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου