ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Το νέο δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας.

Στο συνδυασμό "Παιονία-Ισχυρή" αντιστοιχούν 16 έδρες από τις συνολικά 27 έδρες του νέου δημοτικού Συμβουλίου. Στο συνδυασμό "Παιονία της Προόδου" αντιστοιχούν 8 έδρες και στο συνδυασμό "Παιονία εν Δράσει" 3 έδρες.
Ο αριθμός των εδρών των δημοτικών Συμβούλων πρέπει, βάσει ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πριν τις εκλογές, να κατανεμηθεί απαρεγκλίτως στις 5 Δημοτικές Ενότητες ως εξής:
Δ.Ε. Πολυκάστρου 11, Δ.Ε. Γουμένισσας 6, Δ.Ε. Αξιούπολης 5, Δ.Ε. Ευρωπού 4, Δ.Ε. Λιβαδίων 1.

Θεωρούμε λοιπόν, πως στο νέο δημοτικό Συμβούλιο, οι δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Ε. Γουμένισσας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι λιγότεροι από τους 6 που προβλέπονται. 
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Κιλκίς αυτοί είναι: 
Οι τρεις πρώτοι του συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή" Αθανάσιος Τζούρτζος, Ιωάννης Αλίρης και Ελένη Δούμου, καθώς και οι δύο πρώτοι του συνδυασμού "Παιονία της Προόδου" Νικόλαος Καπουτζής και Χρήστος Τσιμερίκας.
Ο έκτος πρέπει να είναι ο Αντώνιος Σαμαράς του συνδυασμού "Παιονία-Ισχυρή" καθώς η κ. Συμεωνίδου, απ' ότι φαίνεται, προτείνει ως τρίτο Σύμβουλο του συνδυασμού "Παιονία εν Δράσει" τον Ιωάννη Μασμανίδη της Δ.Ε. Πολυκάστρου που έχει μόλις 362 σταυρούς προτίμησης και όχι τον Δημήτριο Μακρή της Δ.Ε. Γουμένισσας που έχει παρεμπιπτόντως 528 σταυρούς προτίμησης.
Τονίζουμε πως η Δ.Ε. Γουμένισσας δικαιούται την 6 έδρα λόγω πληθυσμιακών παραμέτρων και δεν πρέπει, οι υποψήφιοι δημοτικοί μας Σύμβουλοι, να δεχτούν οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση με επιχειρηματολογίες που δεν έχουν καμία τεκμηρίωση.


Πρωτοβουλία Δημοτών πρώην Δήμου Γουμένισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου