ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Κ.Σιωνίδης: Τι κάναμε για οικισμούς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης την Τρίτη 6.5.2014 πραγματοποίησε περιοδεία σε Ρύζια – Βαλτοτόπι και Καμποχώρι.
Παρουσίασε την προγραμματική του δέσμευση , ανακοίνωσε  τον συνδυασμό του και αναφέρθηκε σε τοπικά θέματα των οικισμών.
Στα Ρύζια μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ενεργοποιούμε το δίκτυο ύδρευσης που έστεκε τόσα χρόνια χωρίς παροχές.
Τα Ρύζια σύντομα  δεν θα  έχουν  αμίαντο στην ύδρευση  αλλά  θα εξυπηρετούνται από σύγχρονο δίκτυο PVC.»
Επίσης
για τα δύο χωριά που υδροδοτούνται κοινά ανέφερε: «Κατασκευάσαμε κεντρικό δίκτυο ύδρευσης από την δεξαμενή έως τους οικισμούς Ρυζίων και Βαλτοτοπίου για υδροδότηση από τις πηγές ΒΑΛΙΑΡΑΤΣ. Λειτουργήσαμε το δίκτυο από τις πηγές ΒΑΛΙΑΡΑΤΣ με συνεχείς ελέγχους και προληπτικές συντηρήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την αδιάλειπτη υδροδότηση.»
Στο Καμποχώρι δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας με την εκκλησιαστική επιτροπή για την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Δυναμική παρουσία στη Γοργόπη
Με δυνατό λόγο και επιχειρήματα παρουσιάστηκε στη Γοργόπη τη Τρίτη 6.5.2014 ο  Υποψήφιος Δημάρχος κ. Κώστας Σιωνίδης. Μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο και παρουσίασε το σχέδιο  της Παιονίας της Προόδου για την επόμενη πενταετία και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του.
 Ειδικά για την Γοργόπη ανέφερε:
«Κάναμε στη Γοργόπη ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου Παιονίας. Ένα έργο αναπνοής και υγείας για τον οικισμό. Το αποχετευτικό δίκτυο. Παράλληλα ενεργοποιούμε το δίκτυο ύδρευσης που έστεκε τόσα χρόνια χωρίς παροχές. Η Γοργόπη εις το εξής  δεν θα  έχει αμίαντο στην ύδρευση και  θα εξυπηρετείται από σύγχρονο αποχετευτικό.
Λειτουργήσαμε το δίκτυο από τις πηγές ΒΑΛΙΑΡΑΤΣ με συνεχείς ελέγχους και προληπτικές συντηρήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την αδιάλειπτη υδροδότηση χωρίς βλάβες τα τελευταία χρόνια. Στην Γοργόπη η παροχή βελτιώθηκε και δεν δούλεψε η πομόνα ούτε μέρα.
Γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα με τον κεντρικό δρόμο, και εγώ υποφέρω όποτε περνάω. Θα διεκδικήσουμε από τον νέο αντιπεριφερειάρχη που θα προκύψει από τις εκλογές την βελτίωση του.»
Αναφέρθηκε  στο θέμα του σχολείου λέγοντας: «ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Γοργόπης και Τούμπας κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να μείνουν τα σχολεία ανοικτά. Ανατρέψαμε την  απόφαση.    Σήμερα έχουμε πετύχει   διετή αναστολή   και δεν θα σταματήσουμε έως ότου πετύχουμε οριστική απόφαση λειτουργίας για τα δύο σχολεία.»
Σχετικά με τα προβλήματα από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε την περιοχή το περασμένο Σάββατο ανέφερε ότι η τεχνική υπηρεσία του δήμου από την Δευτέρα το πρωί κάνει αυτοψίες στα σημεία που  έχουν γίνει ζημιές.
Δελτίο τύπου από Κ. Σιωνίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου