ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ομιλίες Χ.Γκουντενούδη σ`οικισμούς.

Δελτίο τύπου από ‘’Παιονία Ισχυρή’’ 
Ομιλία στο Πολύπετρο πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του Δημοτικού του Συνδυασμού για την επόμενη πενταετία και ακολούθως εξειδίκευσε τις προτάσεις της ‘’Παιονίας Ισχυρής’’ για το Πολύπετρο.
Ο κ. Γκουντενούδης δεσμεύθηκε ενώπιον των δημοτών του Πολυπέτρου για:
- την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου
-τις επεκτάσεις ασφαλτόστρωσης δρόμων του οικισμού
- την κατασκευή   πολιτιστικού κέντρου, καθώς οι πολιτιστικές δράσεις που εκδηλώνονται στην περιοχή είναι πολύ αξιόλογες. ‘’Η δημιουργία ενός πολιτιστικού χώρου  μαζί με την αίθουσα όπου εκτίθενται λαογραφικά κειμήλια και αντικείμενα, θα δώσει επιπρόσθετη αίγλη στις πολιτιστικές μας παραδόσεις του Πολυπέτρου’’ τόνισε χαρακτηριστικά.
-την αξιοποίηση του Πλατανορέματος ως οργανωμένου χώρου αναψυχής.
 Ο κ. Γκουντενούδης παρουσίασε στους δημότες του Πολυπέτρου τους υποψηφίους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας, τους κ.κ. Φωτεινή Γώγου, Κωνσταντίνο Κιτσούκη, Γεώργιο Κωνσταντίνου, Γεώργιο Τζούλη.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Γκουντενούδης πλαισιωμένος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Γουμένισσας ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τη Μεσιά και εν συνεχεία μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση δημοτών της Γρίβας.
Εκεί ο κ. Γκουντενούδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα του χωριού και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.
‘’Προτεραιότητές μας ως η επόμενη Δημοτική Αρχή’’, όπως είπε ο κ. Γκουντενούδης είναι:
- η κατασκευή μικροφραγμάτων από χρηματοδοτήσεις του νέου Ε.Σ.Π.Α. με σκοπό τη βελτίωση της άρδευσης των καστανοτεμαχίων
- η επισκευή του δικτύου άρδευσης από Άγιο Ραφαήλ – Άγιο Αντώνιο
- η συντήρηση και η κατασκευή μικρών τεχνικών έργων στην επαρχιακή οδό Γρίβας – Πενταλόφου
- η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας με παράλληλη κατασκευή τεχνικών έργων στους κεντρικούς δρόμους προς τα καστανοτεμάχια
- ο καθαρισμός της υδατοδεξαμενής και η ρύθμιση διανομής του πόσιμου νερού ισόποσα, σε τρία σημεία
- η αξιοποίηση της περιοχής ‘’Λίπτας’’ ως οργανωμένου χώρου αναψυχής καθώς και του Δημοτικού Σχολείου
- η υλοποίηση ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους καστανοπαραγωγούς σε ότι αφορά την απόδοση του 1/5 των εσόδων από το δημόσιο για τα καστανοτεμάχια.
Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας παρουσίασε στους δημότες τους υποψηφίους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Γρίβας οι οποίοι είναι οι κ.κ. Δημήτριος Κόϊος, Θάνος Μίσκος, Γεώργιος Μπακάλης, Αικατερίνη Πέτκου – Καρατζιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου