ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Σιωνίδης εναντίον Τ.Σ.Κάρπης- Λίγη συγκράτηση δε βλάπτει.

Στις 10.4.2014 το τοπικό συμβούλιο Κάρπης κατήγγειλε την προσπάθεια της παράταξης «Παιονία της προόδου» που ηγείται ο κ.Σιωνίδης, να μετατρέψει μία ενημερωτική συνάντηση κατοίκων με τους εκπροσώπους της ΔΕΥΑΠ και με θέμα τη «Διαχείριση του Νερού», σε προεκλογική πολιτική ενημέρωση.
Υπόνοιες και προβληματισμούς προκαλεί το γεγονός, πως η απάντηση του συνδυασμού του κ. Σιωνίδη δημοσιεύτηκε στο kilkis24.gr και όχι όπως θα άρμοζε στο goumenissa.eu/blog, το οποίο πρώτο είχε μεταδώσει την καταγγελία του τοπικού συμβουλίου Κάρπης. Πληροφοριακά, το kilkis24.gr δεν αναδημοσιεύει άρθρα της Πρωτοβουλίας Δημοτών του πρώην Δήμου Γουμένισσας. Γιατί άραγε;
Μήπως η «Παιονία της προόδου» δεν επιθυμεί να διαβάσουν πολλοί συντοπίτες της την απάντηση (το kilkis24.gr είναι σχετικά άγνωστο στην περιοχή μας), επειδή οι ίδιοι τους δεν πολυπιστεύουν όσα γράφουν;
Θεωρούν δημοκρατικό και ευχάριστο αυτό που έχει υποστεί από το δικό τους συνδυασμό η κοινότητα Κάρπης, αλλά και όλος ο πρώην Δήμος Γουμένισσας, τα τελευταία 4 έτη (αύξηση δημοτικών τελών, αύξηση νερού, τέλη κοιμητηρίων, μελέτη «κλοπής» του νερού της Κάρπης από τη ΔΕΥΑΠ, κλείσιμο υπηρεσιών και πολλά άλλα.), ενώ αντιδημοκρατικό και δυσάρεστο αυτό που συνέβη στις 10.4.2014 στην Κάρπη.
Πιστεύουν ότι οι κάτοικοι της Κάρπης δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν μόνοι τους τι είναι καλό για τους ίδιους και πως χρειάζονται τοπικούς άρχοντες που τους χειραγωγούν.
Όσο για την ενημέρωση που έγινε, μπροστά σε μία χούφτα κατοίκων της Κάρπης, ταιριάζει πολύ καλά το ρητό «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».
Κανείς κάτοικος δεν πέφτει στην παγίδα των «φτηνών» προεκλογικών υποσχέσεων. Δεν θέλουν «λόγια», αλλά συγκεκριμένες δεσμεύσεις, οι οποίες θα καταγραφούν, θα δημοσιοποιηθούν προεκλογικά, και θα ισχύουν σε περίπτωση εκλογής του εκάστοτε συνδυασμού.
Τέλος, το ποιόν του συνδυασμού του κ. Σιωνίδη (συνδυασμός του απερχόμενου Δημάρχου κ. Λαπόρδα), το ζήσανε όλοι οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Γουμένισσας στο πετσί τους.
Ό,τι και να υπόσχονται προεκλογικά, δεν τους πιστεύει κανείς. Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εκλογές πλησιάζουν.
Πρωτοβουλία Δημοτών πρώην Δήμου Γουμένισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου