ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Κ.Σιωνίδης εναντίον Χ.Γκουντενούδη.

Για «προπαγάνδα παλιών εποχών» κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Παιονία της Προόδου», Κώστας Σιωνίδης, κατηγορώντας τον Χρήστο Γκουντενούδη για διάδοση »δήθεν δημοσκοπήσεων» που δείχνουν τον αντιπεριφερειάρχη να προηγείται.

Τονίζοντας ότι ο κ. Γκουντενούδης «χωρίς να παραιτηθεί από την τωρινή του καρέκλα θέλει να στρογγυλοκαθίσει στην Παιονία», ο νυν αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Σιωνίδης στην ανακοίνωσή του τονίζει:
«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Το μάθαμε στο σχολείο αλλά δεν θυμόμαστε αν μας το είπαν για καλό ή για να το αποφεύγουμε.
Τώρα λοιπόν, με τις εκλογές σε δύο μήνες σχεδόν, το να πεις και κανένα ψέμμα για να δείξεις ότι έχεις ρεύμα δεν φαίνεται ότι πειράζει αφού ο σκοπός είναι ιερός –να καθίσεις στην καρέκλα του Δημάρχου!
Έτσι φαίνεται ότι σκέφτεται ο Αντιπεριφερειάρχης που χωρίς να παραιτηθεί από την τωρινή του καρέκλα θέλει να στρογγυλοκαθίσει στην Παιονία και διαδίδει ότι δήθεν δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να προηγείται. Κι αν δεν τα διαδίδει ο ίδιος τότε το κάνουν οι φίλοι του που έχουν επιθυμήσει τις παλιές, καλές εποχές όπου με λίγη προπαγάνδα τα «κορόιδα» θα πάνε με όποιον φαίνεται πιο πιθανό να νικήσει.
Ας μάθουν, λοιπόν, ότι οι δημότες της Παιονίας δεν είναι πια κολλημένοι στο παρελθόν, ότι μάθανε στο μεταξύ τι σημαίνει να κάνεις ουσιαστική δουλειά και όχι πολιτική με μεγάλα λόγια.
Κι αν ο Αντιπεριφερειάρχης που θέλει να γίνει Δήμαρχος δεν είναι πραγματικά πίσω από τις ψεύτικες διαδόσεις, δεν έχει παρά να τις διαψεύσει. Για να δείξει, τουλάχιστον, ότι έχει την υπευθυνότητα που χρειάζεται ένας σοβαρός υποψήφιος δήμαρχος.
Αυτή την υπευθυνότητα που δεν ταιριάζει με προπαγάνδα παλιών εποχών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου