ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Κ.Σιωνίδης: Επισκέψεις σε οικισμούς του Πάικου.

Δελτίο τύπου από "Παιονία της Προόδου"
Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης σε Γρίβα, Ομαλό και Πεντάλοφο όπου περιόδευσε στις 2.5.2014.
Τοποθετήθηκε σε όλα τα ζωτικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των ημιορεινών αυτών οικισμών.
Παρουσίασε τις κατευθύνσεις και τους άξονες που θα καταθέσει στη προγραμματική του δέσμευση για την επόμενη πενταετία στους κατοίκους της Παιονίας.
Ενημερωμένος και
σίγουρος, μίλησε , άκουσε και απάντησε.
Αναφέρθηκε αναλυτικά σε παρεμβάσεις ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης των οικισμών, σε επιμέρους θέματα υποδομών και καθημερινότητας και σε σχεδιασμό μελλοντικών παρεμβάσεων για τον κάθε οικισμό.
Δεσμεύτηκε για μοντέρνα διοίκηση, άμεση επαφή με το δημότη και πολλή δουλειά.
Με υπερηφάνεια παρουσίασε στους κατοίκους τους υποψηφίους που τον συνόδευαν, το αυριανό κεφάλαιο του δήμου, «η πλατειά συνεύρεση άξιων ανθρώπων» όπως του αρέσει να αποκαλεί τους υποψηφίους του συνδυασμού του.
Η παρουσία των κατοίκων στις περιοδείες και η εμπιστοσύνη με την οποία  περιβάλλουν οι δημότες την «Παιονία της Προόδου» έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τον κ. Σιωνίδη και αυτό φαίνεται πλέον σε κάθε του εμφάνιση.

Κουρμπάνι
Στο κουρμπάνι της Κάρπης   παρευρέθη σήμερα το μεσημέρι 2.5.2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους κ. Κουλίνα Δημήτριο, κ.   Τσιτουρίδη Ιορδάνη, κ. Τσιμερίκα Χρήστο, κ.  Μαρία Παλάνη, κ. Στέλιο Τάτση, κ. Κατερίνα Κούπανη, κ. Βασιλειάδη Γιώργο, κ. Γεωργιάδου Μαρία,  κ. Χειμωνίδου Θεοδώρα, κ. Τζογάνη Αννέτα  και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Κάρπης κ. Μποζίνη Δημήτριο, κ. Κιάκο Ευάγγελο, κ. Ρόπκα Πασχαλίνα και κ. Σόφτση Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου