ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Υπέρ Κ.Σιωνίδη, ο Ν. Καπουτζής.


Υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Σιωνίδη τάσσεται ο δημοτικός σύμβουλος και γνωστός γιατρός της Γουμένισσας, Νίκος Καπουτζής. Η δήλωσή του, με την οποία γνωστοποιεί την συνεργασία του με τον υποψήφιο δήμαρχο Παιονίας, έχει ως εξής:
«Όπως κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά, θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουμε καλές προθέσεις και διάθεση προσφοράς. Κάθε υποψία ότι ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος κινείται από προσωπικό συμφέρον, με στεναχωρεί και νομίζω ότι προσβάλει συνολικά την Παιονία.
Η προτίμηση μου προς τον Κώστα Σιωνίδη, ως υποψήφιο για τη Δημαρχία,
δεν είναι επομένως μομφή για τους υπόλοιπους. Νομίζω απλώς ότι ο Κώστας είναι ικανότερος και πιο κατάλληλος τώρα που οι ανάγκες είναι μεγάλες και η κρίση στην κοινωνία μας έχει πάρει διαστάσεις καταστροφής.
Τον γνωρίζω είκοσι χρόνια ως πιστό φίλο και εκτιμώ τον ακέραιο χαρακτήρα του. Αυτό όμως που με οδηγεί στην απόφαση να συνεργαστώ μαζί του για την Παιονία της Προόδου είναι η πολιτεία του στο Δήμο, δηλαδή, το ουσιαστικό έργο της εξυγίανσης των οικονομικών αλλά και των άλλων λειτουργιών της διοίκησης. Αυτά τα τελευταία χρόνια, ο Σιωνίδης και οι συνεργάτες του κατόρθωσαν να κρατήσουν αξιοπρεπείς τις υπηρεσίες του νέου και πιο απαιτητικού δήμου ενώ ταυτόχρονα έκοψαν τη σπατάλη και τις ασύστολες παροχές. Το έκαναν, μάλιστα, χωρίς μεγαλοστομίες και χωρίς να φοβηθούν το περίφημο «πολιτικό κόστος». Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσουν και την επόμενη πενταετία.
Εκτιμώ επίσης την ουσιαστική του συμβολή στην υπόθεση της Υγείας στην περιοχή μας. Οι θετικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο μας, η διασφάλιση ότι στη Γουμένισσα θα συνεχίσει να λειτουργεί μια ωφέλιμη Νοσοκομειακή Μονάδα με πλήρη Χειρουργική Κλινική, Παθολογική Κλινική και Μονάδα Χρόνιων Παθήσεων οφείλεται και στην επιμονή του.
Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στην Παιονία. Να δίνουν περιεχόμενο στην έννοια της χρηστής διοίκησης και να εμπνέουν εμάς τους υπόλοιπους με το παράδειγμα τους.
Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην Παιονία της Προόδου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου