ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Η Σ.Συμεωνίδου στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Σκρα.

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η επί κεφαλής του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα παρέστη την Κυριακή 11 Μαΐου στο Σκρα και συμμετείχε στην επίσημη εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης Σκρα, αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες στην ιστορική μάχη του Μαΐου 1918.
Η κ. Συμεωνίδου το απόγευμα της Κυριακής συνέχισε την προεκλογική περιοδεία διαλόγου με τους δημότες στους οικισμούς Στάθης, Φανός, Πλάγια, Ειδομένη για να καταλήξει στη Γοργόπη όπου σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων ανέπτυξε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού.Σε όλους τους οικισμούς η κ. Συμεωνίδου συζήτησε τα επιμέρους προβλήματα των δημοτών, προτείνοντας ή αποδεχόμενη προτάσεις των κατοίκων για την επίλυσή τους.

Σε κάθε γωνιά της Παιονίας, σε κάθε πόλη και χωριό είναι καταφανέστατη πλέον η αποδοχή του κεντρικού μηνύματος της κ. Συμεωνίδου ότι η Παιονία την Κυριακή αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή όπου οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

«Αρκετά ανεχτήκαμε όσα μας πλήγωσαν, όσα μας κράτησαν πίσω ενώ ο τόπος μας είχε και έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Την Κυριακή οι Παίονες ψηφίζουν για τα δικά τους συμφέροντα. Η νίκη θα είναι μεγάλη και θα είναι νίκη της Παιονίας» τόνισε η κ. Συμεωνίδου, προσκαλώντας όλους τους δημότες να διαμορφώσουν από κοινού με την ψήφο τους το ευοίωνο μέλλον της Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου