ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Επίθεση Κ.Σιωνίδη σε αντιπάλους.

sionidisΣε μια μεγάλη συγκέντρωση δημοτών της Παιονίας, ο Κώστας Σιωνίδης ανακοίνωσε κι επίσημα την υποψηφιότητά του για δήμαρχος, με τη παρουσία του νυν δημάρχου Αθ. Λαπόρδα και το σύνολο σχεδόν του συνδυασμού του.
Άλλωστε, στην ομιλία που εκφώνησε ο νυν αντιδήμαρχος αποκάλεσε τον δήμαρχο «μέντορά» του και τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρέχει, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης.
Απ` την ομιλία, που ακολούθησε την προβολή ενός βίντεο για τα πεπραγμένα της παράταξης, δεν ξεχώρισαν ασφαλώς οι αυτονόητες ευχαριστίες, αλλά οι επιθέσεις που εξαπέλυσε προς το τέλος της, προς αντιπάλους υποψήφιους. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά «σε αυτούς που αδιαφόρησαν για τον τόπο και δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα».
Αντίθετα, έκανε ανοίγματα σε «πρόσωπα που βοήθησαν το δήμο με τις προτάσεις τους», αναφέροντας ως παράδειγμα την επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας στο ΔΣ, Αθαν. Λιάρτση.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πολυκάστρου (πολύς κόσμος έμεινε κι απ` έξω), ο κ. Σιωνίδης παρέθεσε τις προτεραιότητες του συνδυασμού του για τον δήμο, τονίζοντας ωστόσο ότι στη νέα πενταετία «οι δημότες θα ζήσουν δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, αλλά που απ` τα μέσα της θα μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον».
Τονίζοντας ότι στα διλλήματα «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο», «κεφάλαιο ή εργαζόμενοι», η απάντηση είναι «αυτό που συμβάλει στη πρόοδο της Παιονίας», ο κ. Σιωνίδης κατέληξε λέγοντας ότι η παράταξη μεγεθύνεται και θα είναι και πάλι η νικήτρια των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου