ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ο X.Γκουντενούδης σε ετεροδημότες στη Θεσσαλονίκη.

Στο συναίσθημα των ετεροδημοτών της Παιονίας, που ζουν στη Θεσσαλονίκη, για την ανάπτυξη και προκοπή του γενέθλιου τόπου απευθύνθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης μιλώντας το πρωί της περασμένης Κυριακής σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Γκουντενούδης εξέθεσε στους ετεροδημότες τις θέσεις του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ για τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής και τους κάλεσε  να ανατρέψουν και να καταργήσουν τις αποστάσεις, εγκαινιάζοντας μια σταθερή συνεργασία ως αυριανή Δημοτική Αρχή για το καλό και το συμφέρον της Παιονίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας ανέφερε μεταξύ άλλων:
….Πιστεύω ειλικρινά πως νοσταλγείτε την περιοχή όπου γεννηθήκατε και πως  κάθε φορά που έρχεστε πίσω, αυτή η νοσταλγία εκφράζεται με μια αόριστη προσδοκία για την προκοπή του τόπου μας.
Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες και το άγχος της καθημερινότητας, κάπου υπάρχει στην καρδιά σας μια θέση για τον τόπο μας. Ότι θέλετε και εύχεστε μέσα σας να πάει μπροστά. Να έχει ζωντάνια και ανάπτυξη. Ανθρώπους αισιόδοξους, που δημιουργούν μαζί, που συνεργάζονται. Να αντηχεί η περιοχή μας από χαρούμενες παιδικές φωνές, σημείο και αυτό ζωτικότητας και ελπίδας, και όχι να βλέπετε τα χωριά να μαραζώνουν,άδειες πλατείες, άδειους καφενέδες και ερημιά. Η δική μου γενιά έχει ένα αξεπλήρωτο χρέος στον τόπο.Δεν αρκεί να λέμε ότι αγαπάμε τον τόπο μας και ότι θέλουμε να προοδεύσει. Οφείλουμε και να κινητοποιηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουμε να κάνουμε στην πράξη ότι καλύτερο περνά απ’ το χέρι μας για να φανούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην περιοχή μας, στο γείτονα, στο φίλο, στο συνάνθρωπό μας. Θα διερωτηθείτε ευλόγως το πώς. Με ποιο τρόπο. Στηρίξτε ανθρώπους που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Δώστε δύναμη σε υποψηφίους και πρόσωπα που διακρίνονται για τις ικανότητές τους,  για την αξιοσύνη τους, που έχουν γνώση, δοκιμασμένη εμπειρία στη Διοίκηση και στην Αυτοδιοίκηση.
Γιατί αυτοί μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα και να δώσουν προοπτική στην Παιονία. Δώστε την ευκαιρία και σε νέους σε ηλικία ανθρώπους, αλλά και σε υποψηφίους που κατέρχονται για πρώτη φορά στο Δήμο μας. Γιατί αύριο αυτοί θα αναλάβουν τις τύχες αυτού του τόπου.
Η σημερινή μας συνάντηση δεν έχει αμιγώς προεκλογικό χαρακτήρα.
Ναι, ήρθαμε εδώ για να σας πούμε την πρότασή μας για το Δήμο Παιονίας, για το πώς σκεπτόμαστε την ανάπτυξή του στους κρίσιμους τομείς, όπου επεμβαίνει δραστικά η Αυτοδιοίκηση. Ναι ήρθαμε για να ζητήσουμε από όλους σας στήριξη για να μπορέσουμε ως αυριανή Δημοτική Αρχή να κάνουμε όλα όσα διακηρύττουμε και προγραμματίζουμε.
Ήρθαμε όμως, και αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος της σημερινής μας συνάντησης, για να κάνουμε και μια νέα αρχή. Για να εγκαινιάσουμε μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ Δήμου και ετεροδημοτών, για να βρούμε κοινά σημεία επαφής και να δούμε πως θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε τις αποστάσεις για να συνεργαστούμε πάνω σε ζητήματα ανάπτυξης της Παιονίας. Οι ιδέες σας, οι απόψεις σας, οι προτάσεις σας, είναι πολύ χρήσιμες για μας. Και θέλω να γνωρίζετε ότι θα αξιοποιηθούν στο μέτρο του δυνατού.
Απομένουν δεκατέσσερις μέρες πριν από την προσφυγή στην κάλπη. Θα χαρώ ιδιαίτερα, εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας εμένα προσωπικά και το Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’. Δεσμεύομαι να τιμήσω αυτή την ψήφο με έργο, με δουλειά, με θετική παρέμβαση για τον τόπο μας, για το Δήμο Παιονίας. Με τη δύναμη των δημοτών της Παιονίας αλλά και με τη δική σας δύναμη θα κάνουμε όλοι μαζί την Παιονία Ισχυρή’’.
Δελτίο τύπου από «Παιονία Ισχυρή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου