ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ο Κ. Σιωνίδης με πλημμυροπαθείς.

Δελτίο τύπου από  «Παιονίας της Προόδου»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης την Κυριακή 4.5.2014 πραγματοποίησε περιοδεία σε Αξιοχώρι, Νέα Καβάλα και Βαφειοχώρι.
Στο Αξιοχώρι ο κ. Σιωνίδης και τα στελέχη του  ευχαρίστησαν τους κατοίκους για την  πολύ θερμή  υποδοχή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος φανερά συγκινημένος παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση τους προς τους δημότες για την επόμενη πενταετία και αναφέρθηκε στα επιμέρους θέματα του οικισμού.
Άμεσες πρωτοβουλίες και  παρεμβάσεις για την πληγείσα από την καταστροφική πλημμύρα αγροτική περιοχή  ανακοίνωσε στους κατοίκους του Βαφειοχωρίου, παράλληλα με την παρουσίαση της προγραμματικής του δέσμευσης ο επικεφαλής της «Παιονίας της Προόδου».
Ο κ. Σιωνίδης δήλωσε:
«Ενημερώθηκα αναλυτικά από τους τοπικούς συνεργάτες μου για τη χθεσινοβραδινή καταστροφική πλημμύρα.
Δεσμευόμαστε ότι άμεσα, σε συνεργασία με τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού, θα διεκδικήσουμε από την κεντρική διοίκηση χρήματα για την ενίσχυση και ανύψωση των αναχωμάτων και τον καθαρισμό των καναλιών.
Μόλις το επιτρέψει ο καιρός θα κάνουμε παρεμβάσεις για την αποπλημμύριση των χωραφιών ώστε οι πληγέντες παραγωγοί να προλάβουν έστω και καθυστερημένα την καλλιεργητική περίοδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου