ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Σ.Συμεωνίδου: Όχι σε προσωπικές φιλοδοξίες.

«Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ είστε εσείς, οι πολίτες της Παιονίας  που αποφασίσατε να πάρετε τις τύχες του δήμου στα χέρια σας. Να δράσετε πλέον για τα δικά σας συμφέροντα κι όχι ως ιμάντες μεταφοράς προσωπικών φιλοδοξιών ανθρώπων που θέλουν να σας μετατρέψουν σε σκαλοπάτι για να ανέλθουν πολιτικά. Μαζί θα βάλουμε ένα τέλος στην εποχή της απογοήτευσης, των χαμένων ευκαιριών, μαζί θα σφραγίσουμε μετά τις 18 και 25 Μαίου τα θεμέλια μιας εποχής ανάπτυξης και ευημερίας για τον τόπο μας» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου–Νούλα στις καθημερινές επισκέψεις της στα χωριά και τις πόλεις της Παιονίας, κορυφώνοντας την προεκλογική της εκστρατεία.
Το απόγευμα της Τρίτης
6 Μαίου η κ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκε και μίλησε με τους κατοίκους της Νέας Καβάλας, της Σιταριάς, του Λιμνοτόπου, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το  Βαφειοχώρι όπου πλήθος κόσμου την υποδέχτηκε και συζήτησαν για όλα όσα αφορούν τα καθημερινά προβλήματα και τις παραγωγικές ανάγκες του τόπου.
« Οι άξονες της πολιτικής των έργων που χαράξαμε έχουν ως επίκεντρο τον πολίτη της Παιονίας και την εξυπηρέτηση των αναγκών του. Κάθε ευρώ που θα επενδύουμε ως νέα δημοτική αρχή θα έχει άμεση ωφέλεια και θα ευνοεί τους κατοίκους των χωριών, είτε αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους, είτε αυξάνοντας την παραγωγική τους δύναμη.
Η εποχή που τα έργα εξυπηρετούσανν φιλοδοξίες και ιδιοτέλειες ανήκει στο παρελθόν.  Σπαταλήθηκαν  τεράστια ποσά χωρίς να καταλάβει ο δημότης καμιά διαφορά. Καιρός είναι πια να αλλάξουμε εποχή, να αφήσουμε τα παχιά λόγια που συνήθως κρύβουν αλλότρια συμφέροντα.  Είναι ανάγκη να ανασκουμπωθούμε και να ασκήσουμε πολιτική προς το συμφέρον των δημοτών και μόνο»  τόνισε η κ. Συμεωνίδου αναπτύσσοντας το εξειδικευμένο ανά τομέα πρόγραμμα έργων και δράσεων της νέας, υπ’ αυτήν, δημοτικής αρχής.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κ. Συμεωνίδου στα προβλήματα κάθε χωριού, δεσμευόμενη ότι ο διάλογος με τους πολίτες θα έχει μόνιμο και θεσμικό χαρακτήρα και δεν θα εξαντλείται μόνο προεκλογικά. «Το φαινόμενο να εμφανίζονται οι άνθρωποι του δήμου μόνο προεκλογικά και να εξαφανίζονται στη συνέχεια τελειώνει» κατέληξε η κ. Συμεωνίδου
Η κ. Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Νοσοκομείο Γουμένισσας όπου ενημερώθηκε από γιατρούς και εργαζόμενους για όσα σχετίζονται με τη λειτουργία του ιδρύματος, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τους θαλάμους για να ευχηθεί «Καλή ανάρρωση» στους ασθενείς.
«Το Νοσοκομείο Γουμένισσας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για την Παιονία και διαρκής θα είναι ο αγώνας μας για τη συνεχή αναβάθμισή του. Δεν προτιθέμεθα απλώς να διεξάγουμε αγώνα οπισθοφυλακών  μένοντας διαρκώς στην αφάνεια και στην αδράνεια. Ούτε  για να δείχνουμε τάχα το ενδιαφέρον μας όταν κινδυνεύει κάποια κλινική εξαιτίας των ελλείψεων σε μέσα και προσωπικό θα αρκούμαστε σε δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης.
Η πίεσή μας προς την Πολιτεία θα είναι διαρκής διότι διαρκείς είναι οι ανάγκες και η απαίτηση των δημοτών μας για τη συνεχή αναβάθμιση της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης» δήλωσε η κ. Συμεωνίδου που επισκέφθηκε στη συνέχεια το ΚΑΠΗ Γουμένισσας και συνομίλησε με τους ηλικιωμένους  για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Η επικεφαλής της ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ εξέφρασε το αμέριστο -και προσωπικό- ενδιαφέρον της για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των ηλικιωμένων με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του δήμου και των προγραμμάτων  (εθνικών και ευρωπαϊκών) που προσφέρονται για το σκοπό αυτό.
Το πρωί της Τρίτης η κ. Συμεωνίδου επισκέφθηκε επίσης  τον Ομαλό.
Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου