ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ο Α.Τζούρτζος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χ.Γκουντενούδη.

Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΙΟΝΙΑ-ΙΣΧΥΡΗ
"Φίλες και φίλοι
Σε μια περίοδο όπου οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καλούνται να καθορίσουν την πορεία ανάπτυξης του τόπου μας επιλέγοντας την διοίκηση στο δήμο Παιονίας, θεώρησα χρέος και ευθύνη να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Συνδυασμό «Παιονία – Ισχυρή» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.
Στην μακρόχρονη πορεία μου στην αυτοδιοίκηση είχα τη ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με ανθρώπους και φορείς που αναζητούν το καλύτερο για τη γειτονιά τους, το ιδανικό για τον τόπο τους. Σε αυτή τη διαδρομή, μαζί καταφέραμε πολλά και βάλαμε τις βάσεις γι’ ακόμη περισσότερα, δημιουργώντας παράλληλα μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που είναι σταθερή και ανθρώπινη. Μια αμφίδρομη σχέση που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να κάνουμε πράξη όλα όσα σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε.

Φίλες και φίλοι

Η ευθύνη που δημιουργεί η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου είναι μεγάλη.

Γνωριζόμαστε όλοι καλά σε αυτόν τον τόπο, που τόσο αγαπάμε και που δεν θέλουμε να μείνει πίσω στις εξελίξεις και στην πρόοδο.

Η διοίκηση ενός δήμου σήμερα απαιτεί γνώση, εμπειρία, κατάρτιση, σχεδιασμό, αποτελεσματικότητα και φυσικά συνεργασίες. Με αυτά τα στοιχεία ζητώ να αξιολογήσετε και να κρίνετε αξίες, πρόσωπα και συμπεριφορές.

Ακολουθώντας μια σταθερή πορεία στην πολύχρονη παρουσία μου στη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του πρώην δήμου Γουμένισσας, μπορώ να δεσμευτώ απέναντί σας, ότι η δική μου συνεισφορά στην δημιουργία μιας Ισχυρής Παιονίας θα είναι πολύπλευρη και ουσιαστική.

Χρειάζεται όμως η δική σας εντολή και η δική σας απόφαση. Έχοντας εμπιστοσύνη, όπως πάντα στις επιλογές σας και γνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε γωνιάς του δήμου μας, από την επόμενη μέρα των εκλογών ξεκινάμε μαζί για να κάνουμε το όνειρό μας πράξη.

Σ’ αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα θα βρεθούμε μαζί, για να διεκδικήσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου