ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Υπέρ κ. Σιωνίδη η Αικ. Κούπανη.

Σε δήλωση στήριξης του Κώστα Σιωνίδη προέβη η εκπαιδευτικός και νυν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Δραγανίδη, Αικατερίνη Κούπανη. Υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη φορά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Παιονία της Προόδου», η κ. Κούπανη δηλώνει τα εξής:
«Η οικονομική συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν υποχρέωση του κράτους. Η κοινωνία μας έχει γίνει πιο ανθρώπινη, ανθεκτική και ενωτική  με πολίτες που έχουν μάθει να είναι ενεργοί, συμμετοχικοί και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για το κοινό καλό. Σε καμία όμως περίπτωση ο πολίτης δεν μπορεί να υποκαταστήσει την υποχρέωση του κράτος σε βασικά θέματα λειτουργίας.

Όταν η καλή συνεργασία πολίτη και Δήμου, η ενημέρωση, ο διάλογος, η αναγνώριση και καταγραφή των προβλημάτων, η συλλογική προσπάθεια και ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων, η διεκδίκηση και ο εθελοντισμός γίνουν όραμα και πλαίσιο λειτουργίας μιας Δημοτικής Παράταξης,  σε συνδυασμό πάντα   με την αξιοποίηση προγραμμάτων, καλής οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού τότε ο «Ενεργός Πολίτης», έχει ένα λόγο παραπάνω για να συμμετέχει.
Η αξιοπιστία στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, η δυναμική και ηθική του αναγνώριση, ο τρόπος λειτουργίας του καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά ικανότητας που διακρίνω στην προσωπικότητα του, ήταν όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία με έκαναν να θέλω να αποτελώ κομμάτι αυτής της Δημοτικής Παράταξης.
Συμμετέχω λοιπόν, σαν Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με στόχο την συνεισφορά , στα κοινά του τόπου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου