ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Κ.Σιωνίδης: Οι προτεραιότητές μας.

Προτεραιότητα της νέας διοίκησης ο Βιολογικός της Ποντοηράκλειας.
«Το γεγονός και μόνο ότι είμαστε σήμερα εδώ, ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε την επόμενη πενταετία, είναι ένα μικρό κατόρθωμα, σας διαβεβαιώνω. Αν με ρωτούσατε  στις αρχές του 2011 να σας απαντήσω ως λογιστής ποιές θα ήταν οι πιθανότητες να τα καταφέρουμε θα σας έλεγα δυσάρεστα πράγματα. Βρήκα 5.550 ευρώ ταμείο και 11.000.000 χρέη!» είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης  το βράδυ της 8.5.2014 στην ομιλία του στην Ποντοηράκλεια.
Παρουσίασε το σχέδιο του για την πενταετία που έρχεται  και ανέπτυξε τους άξονες του,   αναφερόμενος δε στον οικισμό ανέφερε: « Ολοκληρώνουμε την αδειοδότηση του Βιολογικού  καθαρισμού, μας καθυστέρησε   η παραχώρηση της γης από το Υπουργείο Γεωργίας. Το έργο αυτό είναι έργο πνοής για την Ποντοηράκλεια και θα είναι  από τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης.»
Άμεσες ενέργειες στη Μεταμόρφωση
Ο Κώστας Σιωνίδης την Πέμπτη  8.5.2014 περιόδευσε σε Κορώνα – Ειρηνικό και Μεταμόρφωση   παρουσιάζοντας τις κατευθύνσεις και τους άξονες που  καταθέτει στη προγραμματική του δέσμευση για την επόμενη πενταετία στους κατοίκους της Παιονίας.
 Ανέλυσε τις δράσεις και τα σχέδια για την νέα δημαρχιακή περίοδο 2014 – 2019.
Στη Μεταμόρφωση ανακοίνωσε στους κατοίκους τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο δήμος για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στα χωράφια, από την καταστροφική νεροποντή του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου