ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.

ΥΠΕΣ:Τελικά αποτελέσματα Δήμου Παιονίας.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Κάρπης.

Μεγάλη δυσαρέσκεια και αντιπαραθέσεις του Τοπικού Συμβουλίου και των κατοίκων Κάρπης με εκπροσώπους της ΔΕΥΑ Παιονίας και υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού «Παιονίας της Προόδου» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κ. Σιωνίδη.
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2014, στις 19.30, μετά από επιμονή του Προέδρου της ΔΕΥΑ κου Τσιτουρίδη, προγραμματίστηκε συγκέντρωση των κατοίκων για ενημέρωση από κλιμάκιο της.
Το θέμα ήταν η διαχείριση του νερού. Με την προτροπή του Τοπικού Συμβουλίου συγκεντρώθηκαν οι κάτοικοι στην καφετέρια Μαρίγγη. Το Συμβούλιο και οι κάτοικοι όμως αιφνιδιάστηκαν βλέποντας ότι παράλληλα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή κατέφτασαν με χαμόγελα υποψήφιοι του ως άνω συνδυασμού, θεώρησαν ότι γίνονταν προεκλογική συγκέντρωση και μετά από έντονους διαπληκτισμούς αφού δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για την παρουσία τους κάλεσαν τους πολίτες να αποχωρίσουν και το ίδιο κάνανε και αυτοί
Η συνέχεια δόθηκε και πάλι στην καφετέρια του οικισμού με έντονο διάλογο του Προέδρου Τ.Σ. Κάρπης κ. Παλάνη και του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ. Τσιτουρίδη διότι ο δεύτερος ισχυρίστηκε πως τους κάλεσε ο Πρόεδρος του οικισμού. Ο Πρόεδρος κος Παλάνης, εμφανώς ενοχλημένος και πολύ οργισμένος δήλωσε: «Δύο φορές με κάλεσε στο κινητό ο κ. Τσιτουρίδης και επέμενε να κάνω αυτή τη συγκέντρωση.
Μου έστειλε μήνυμα υπαγορεύοντας και την ανακοίνωση προς τους κατοίκους.
Την δημοσιεύω αυτούσια για να αντιληφθούν όλοι πως προσπαθούν να έχουν ακροατήριο για μια καθαρά πολική συγκέντρωση. Αυτές οι πολιτικές συμπεριφορές και οι συκοφαντίες μας εξοργίζουν και είναι απαράδεκτες».

Η ανακοίνωση: «ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 7:30μ.μ. ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΓΓΗ».
Σαφώς αντιλήφθηκε ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης πως η ανακοίνωση που τοιχοκόλλησε ο Πρόεδρος κ. Παλάνης για άλλο καλούσε τους κατοίκους και άλλο προσπάθησε να κάνει η ΔΕΥΑ με τους υποψηφίους συμβούλους.
Πηγή:  http://www.goumenissa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου